2014-05-05 11:23:53
Φωτογραφία για Τα εκατοντάδες βίντεο με όργια και η 14χρονη, «καίνε» τον Κύπριο επιχειρηματία - Της έδινε 150 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση
Εκατοντάδες βιντεοκασέτες και DVD στα οποία έχουν καταγραφεί επαφές που είχε με ανήλικες, βρέθηκαν στο σπίτι του 59χρονου επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στην Κύπρο.

Πέρα από την 15χρονη που κατήγγειλε την υπόθεση, άλλη μια ανήλικη, ηλικίας 14 ετών, κατέθεσε την Κυριακή στην αστυνομία της Κύπρου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είχε πει η 15χρονη.

Η 14χρονη που εντοπίστηκε στη Λευκωσία, μετέβη μαζί με τους γονείς της στη Λάρνακα και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο έκανε χρήση κοκαΐνης και εκπορνευόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε επαφή με τους δύο άντρες, με τον 59χρονο Ακη Λευκαρίτη και τον 35χρονο Νίκο Νικολάου, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε ως ο ενδιάμεσος κρίκος, ως ο άνθρωπος που την έφερνε σε επαφή με τον επιχειρηματία. Παράλληλα, στην κατάθεσή της η 14χρονη αναφέρθηκε στην επιρροή που ασκούσε πάνω της ο 35χρονος, αφού η ίδια δήλωσε χρήστρια κοκαΐνης, εξηγώντας ότι ο νεαρός την προμηθεύει με τη δόση της.


Επίσης, η 14χρονη, κατά τη διάρκεια της εξάωρης κατάθεσής της ανέφερε πως ο επιχειρηματίας από τη Λάρνακα της έδινε διάφορα χρηματικά ποσά –μέχρι και 150 ευρώ– για να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ ο 35χρονος την προμήθευε με κοκαΐνη στο διαμέρισμά του, πριν τη μεταφέρει στη Λάρνακα, στο σπίτι του επιχειρηματία.

Οι ανακριτές καλούνται τώρα να εξακριβώσουν τι και για πόσο καιρό συνέβαινε στο διαμέρισμα του επιχειρηματία και επιπλέον αν ο 35χρονος λειτουργούσε ως προαγωγός και άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Σημειώνεται ότι ο Ακης Λευκαρίτης και ο Νίκος Νικολάου έχουν προφυλακιστεί από την Πέμπτη, με τον πρώτο να κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων και διαφθορά γυναίκας και τον δεύτερο για εμπορία παιδιών, απαγωγή, βιασμό, πρόκληση πραγματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων, άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς και κλοπή.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ