2014-05-19 07:57:05
Φωτογραφία για Αυτός ήταν ο λόγος που σκοτώθηκε η Άννα Πολλάτου!
Δεν έδωσε ποτέ την ψήφο της στον αδερφό της η Άννα Πολλάτου, το «χρυσό κορίτσι» της ρυθμικής γυμαστικής, αφού η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη Το ταξίδι που έκανε με κατεύθυνση την Κυλλήνη, δεν έμελλε να τη φέρει κοντά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ σκόρπισε τη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, και όχι μόνο.

Η Άννα Πολλάτου, σε ηλικία μόλις 31 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, κοντά στην κωμόπολη Βάρδα στο ύψος του Γηροκομείου. Ο χρόνος για την ίδια σταμάτησε γύρω στις 4:15 το απόγευμα του Σαββάτου, στο 45,05 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο δρόμο καρμανιόλα, εκεί που έχουν γίνει θυσία αμέτρητες ανθρώπινες ζωές.Κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης, προκειμένου να πάρει το καράβι για την Κεφαλλονιά. Ήθελε να στηρίξει τον αδερφό της, Διονύση Πολλάτο, υποψήφιο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις σημερινές εκλογές.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η αδικοχαμένη γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο
. Φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας να σταματήσει το χαλάζι. Ωστόσο, η Αστυνομία ισχυρίζεται πως έβρεχε. Το αυτοκινήτο που οδηγούσε (Smart) έκανε τετ α κε, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στις 5, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας του Αργοστολίου όπου συγγενείς, φίλοι και σύσσωμη η ελληνική ομοσπονδία γυμναστικής θα θα μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν.

Ως ένδειξη πένθους η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία αποφάσισε τα γραφεία της να παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, κλειστά, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν και οι προπονήσεις των αθλητών των εθνικών ομάδων γυμναστικής.

Παράλληλα θα σταλεί αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής να επιτραπεί στους Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν με ένδειξη πένθους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης στη Σόφια (21-25 Μαΐου), αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής, που θα γίνει τον Ιούνιο στο Αζερμπαϊτζάν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ