2014-05-20 20:39:05
Φωτογραφία για Το Facebook της έσβησε το προφίλ επειδή ανέβασε φωτογραφία με δυο γυναίκες να φιλιούνται [photo]
Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Stampa, μια Ιταλίδα είδε το Facebook να της κλείνει τον λογαριασμό που... διατηρούσε στο κοινωνικό δίκτυο, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με δύο γυναίκες να φιλιούνται.

Η 28χρονη Carlotta Trevisan, πληροφορήθηκε ότι παραβίασε τους όρους χρήσης του Facebook αναφορικά με το «γυμνό και την πορνογραφία» όταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία το περασμένο Σάββατο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Ομοφοβία και την Τρανσφοβία.

Η ίδια δήλωσε στην ιταλική La Stampa ότι ένας χρήστης έκανε αναφορά στη φωτογραφία για «αποκρουστικό περιεχόμενο» και κάποιος άλλος παραπονέθηκε ότι έχουν «να προστατέψουν μικρά παιδιά».

Το Facebook επικοινώνησε με την Trevisan προκειμένου να της ζητήσει να αφαιρέσει την εικόνα. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ενημερώθηκε ότι το προφίλ της θα διαγραφεί για «παραβίαση των όρων της κοινότητας».

Ωστόσο, η φωτογραφία που ανέβασε, χρησιμοποιείται ευρέως στο διαδίκτυο σε θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ωστόσο αργότερα και έπειτα από διαμαρτυρίες η λειτουργία του προφίλ της αποκαταστάθηκε και η γυναίκα ξανανέβασε την επίμαχη φωτογραφία.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ