2014-05-20 22:48:10
Φωτογραφία για ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ Ο ΦΑΛΚΑΟ ΚΑΙ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας ανακοίνωσε οτι ο «El Tigre» θα συναντήσει την αποστολή της ομάδας στο Μπουένος Άιρες.

Από τις 22 Ιανουαρίου που τραυματίστηκε, μέχρι και σήμερα, τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει για την κατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο και την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, καλύπτουν και τα δύο... άκρα. Τόσο αυτούς που θεωρούν οτι δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Μουντιάλ, όσο και αυτούς που πιστεύουν οτι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ενισχύσει την Εθνική του ομάδα.

Η αλήθεια είναι οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και όλα θα κριθούν από την απόφαση που θα πάρει το ιατρικό τιμ της Κολομβίας, όπως ξεκαθάρισαν από τη Μονακό. Δεδομένα όμως, ο «El Tigre» τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, για να διαπιστωθεί το βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας και να ξεκαθαρίσει το αν θα είναι στην 23άδα του Ζοσέ Πέκερμαν.

Αυτό μάλιστα ανακοίνωσε την Τρίτη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, γνωστοποιώντας πως ο Φαλκάο θα συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου η Κολομβία θα δώσει φιλικά προετοιμασίας Κάτι που επιβεβαιώνει την αισιοδοξία του τεχνικού τιμ, το οποίο θεωρούσε δεδομένο πως τα σενάρια περί αποφάσης του Φαλκάο να μην πάει στο Μουντιάλ, δεν είχαν καμία βάση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ