2014-05-20 23:44:06
Φωτογραφία για «ΦΩΤΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ!
Ο Γιάγια Τουρέ σκέφτεται, σύμφωνα με δηλώσεις του και του μάνατζερ του, να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και στην Ισπανία κυκλοφόρησαν ήδη φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην... Μπαρτσελόνα!

Ο Ντμίτρι Σέλουκ επέφερε αναστάτωση, καθώς με δηλώσεις του στη «Sun» τόνισε πως ο διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θέλει να φύγει από τους «πολίτες», καθώς αισθάνθηκε ενοχλημένος επειδή στην πρωταθλήτρια Αγγλίας ξέχασαν... τα γενέθλιά!!!

Αυτό τόνισε ο Ουκρανός ατζέντης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και στη συνέχεια ο Ιβοριανός άσος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του εκπροσώπου του, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του Μουντιάλ!

Ο Γιάγια Τουρέ, που παίζει στην Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ανέφερε στον επίσημο λογιαριασμό του στο «Twitter»: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας σήμερα. Η κάρτα από τη Σίτι μόλις έφτασε. Πρέπει να χάθηκε στο ταχυδρομείο. Χα, χα. Πέρα από τα αστεία, μην παίρνετε σοβαρά τα λόγια μου. Κρίνετε τις εμφανίσεις μου και την αφοσίωσή μου στη Σίτι. Ο ατζέντης μου ήθελε να δείξει κάτι από μέρους μου. Ο,τι είπε ο Ντμίτρι είναι αλήθεια. Μιλάει εκ μέρους μου. Θα δώσω συνέντευξη Τύπου μετά το Μουντιάλ, για να εξηγήσω...».

Να θυμίσουμε πως ο 31άχρονος μέσος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Σϊτι στην κατάκτηση των Πρωταθλημάτων του 2012 και του 2014!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ