2014-05-28 20:13:06
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ στη Ιαπωνία! Δολοφόνησαν γυναίκα με 12 μαχαιριές και στη συνέχεια έστειλαν το πτώμα της στο ταχυδρομείο! [video]
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εξελίξεις της υπόθεσης εξαφάνισης της 29χρονης νοσοκόμας Ρίκα Οκάντα από την Ιαπωνία.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μαχαιρωμένο σε ένα ντουλάπι αποθήκης του ταχυδρομείου ης πόλη Hachioji, δυτικά του Τόκιο. Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι ότι το πτώμα ήταν μέσα σε ένα πακέτο δέματος ύψους δύο μέτρων το οποίο μάλιστα είχε ταχυδρομηθεί και είχε ήδη διανύσει κατά τη μεταφορά του 230 μίλια, χωρίς οι αρμόδιοι να αντιληφθούν το μακάβριο περιεχόμενό του.

Η Ιαπωνική αστυνομία διερευνά την υπόθεση την δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας της οποίας το πτώμα ταχυδρομήθηκε ενώ ήδη μια γυναίκα φέρεται να έχει συλληφθεί επειδή χρησιμοποίησε το διαβατήριο της Οκάντα.

Η εταιρεία που μετέφερε το πακέτο από την Οσάκα στο Τόκιο, δήλωσε ότι το πακέτο πληρώθηκε στο όνομα της άτυχης νοσοκόμας και έφερε την ένδειξη ότι περιέχει μια κούκλα. Εκτός από το πακέτο και το ντουλάπι που βρέθηκε το πτώμα της είχε πληρωθεί με την πιστωτική της κάρτα.

Η νεαρή ήταν εξαφανισμένη από τον περασμένο Μάρτιο. Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε γράψει στη σελίδα της Facebook ότι επρόκειτο να συναντήσει έναν παλιό φίλο της τον οποίο είχε να δει πολλά χρόνια.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της τόνισε δολοφονήθηκε με μαχαίρι καθώς στο σώμα της υπήρχαν περισσότερες από δώδεκα μαχαιριές.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ