2014-05-28 21:01:05
Φωτογραφία για Άγνωστο το μέλλον του Πέπε Ρέινα
Αβεβαιότητα φαίνεται πως επικρατεί στην υπόθεση μεταγραφής του Πέπε Ρέινα. Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει, και τον... διεθνή Ισπανό τερματοφύλακα να προετοιμάζεται με τους Ίβηρες για την Βραζιλία, η ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου παραμένει άγνωστη.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει μεν δύο ακόμη χρόνια συμβολαίου με τη Λίβερπουλ, αλλά ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς δεν φαίνεται να τον υπολογίζει.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της Νάπολι, στην οποία αγωνιζόταν αυτή τη σεζόν με τη μορφή δανεισμού, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση επέκτασης του δανεισμού ή αγοράς του, ενώ το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο διαψεύδεται από τον ίδιο τον παίκτη.

Σε δηλώσεις του ο -για την ώρα- ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, τονίζει για το μέλλον του: « Αυτή τη στιγμή είμαι μέλος της Εθνικής», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: « Θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με την Λίβερπουλ, αλλά νομίζω πως δεν βρίσκομαι στα πλάνα του κόουτς. Είχα μία πολύ θετική χρονιά στη Νάπολι. Όσο τα περί ενδιαφέροντος των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, η μεν πήρε τον Τερ Στέγκεν και η δε θα τα δώσει όλα για να κρατήσει τον Κουρτουά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ