2014-05-28 21:35:15
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΦΕΪΣΑ...
Για μία ακόμα φορά στην καριέρα του ο Λιούμπομιρ Φέισα υποχρεώθηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Σύμφωνα με τον ατζέντη του θα γυρίσει στην ενεργό δράση τον... Νοέμβριο!

Τα διαρκή προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Φέισα και στην Μπενφίκα. Ο Σέρβος διεθνής πρώην μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε αρκετά σοβαρή επέμβαση στο δεξί του γόνατο στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Άουγκσμπουργκ.

Έτσι ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν χάνει μόνο την προετοιμασία της ομάδας της Λισαβόνας αλλά και περίπου το μισό της επόμενης περιόδου επειδή πολύ απλά θα μπορέσει να μπει σε προπονητικούς ρυθμούς -με βάση τις ιατρικές εκτιμήσεις και τα όσα επισήμανε ο μάνατζέρ του- από τον Νοέμβριο και μετά.

Οπότε λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο και έπειτα... Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φέισα χειρουργείται ή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τα ήδη πολύ ταλαιπωρημένα του πόδια. Ανάλογα προβλήματα είχε παρουσιάσει και στην θητεία του στον Ολυμπιακό αλλά και όταν έπαιζε στη Σερβία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ