2014-05-28 22:00:13
Φωτογραφία για Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!
Η Κέρκυρα κέρδισε 1-0 τον Ηρακλή και σφράγισε την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Άρχισαν τα πανηγύρια στο νησί των Φαιάκων, καθώς η ΑΟ Κασσιόπης, επικρατώντας του Ηρακλή (1-0), εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Καλύτερη καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, με γκολ του Γκόμες από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (27') νίκησε τον, απογοητευμένο και με αριθμητικό μειονέκτημα (απευθείας κόκκινη στον Μπουκουβάλα), Γηραιό και πανηγύρισε από την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Η Νίκη Βόλου, που κέρδισε τον Ηρακλή στα Ψαχνά, διεκδικεί τη δεύτερη θέση που οδηγεί επίσης στη Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό Βόλου (κέρδισε στο Βόλο τον Αιγινιακό με 2-0), που όμως κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ από τα Χανιά (επικράτησαν στην Κρήτη του Φωστήρα με 1-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βλάχος, Μαραγκός, Ναγιάρ (54’ Καραγιαννίδης), Παρασκευαϊδης, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Καραδέμητρος, Γεωργακόπουλος (61’Αρμένης), Μπεριάν (73’ Κουλούρης).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολίτσης, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μπάμπα (46’ Κουρδάκης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ματσούκας (90’ Κραγιόπουλος), Τσιλιανίδης, Χιονίδης (46’ Αποστολίδης)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ