2014-06-03 14:44:08
Φωτογραφία για Γυναίκα στις ΗΠΑ δηλητηρίαζε την ερωμένη του συζύγου της
Υπέρ της παράνομης ερωμένης και όχι της συζύγου τάχθηκε με δικαστική του απόφαση χθες το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ανωτάτη δικαστική αρχή καταδίκασε μια μικροβιολόγο η οποία δηλητηρίαζε κρυφά με χημικές ουσίες την ερωμένη του άντρα της, προκαλώντας της εγκαύματα στα χέρια.

Η υπόθεση εξετάζεται από τον περασμένο Νοέμβριο και σύμφωνα με την καταγγελία η απατημένη σύζυγος είχε τοποθετήσει πολλές φορές αρσενικό και διχρωμικό κάλιο στο γραμματοκιβώτιο και το χερούλι του αυτοκινήτου του θύματος. Σκοπός της ήταν να εκδικηθεί επειδή το θύμα διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον σύζυγό της και είχε μείνει έγκυος..

Η Κάρολ Μποντ καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών επειδή παραβίασε τον ομοσπονδιακό νόμο που απαγορεύει την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, βάσει της Διεθνούς Συνθήκης για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων την οποία έχουν επικυρώσει οι ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι της ωστόσο άσκησαν έφεση υποστηρίζοντας ότι η Δικαιοσύνη δεν μπορούσε να επικαλεστεί έναν ομοσπονδιακό νόμο που αφορά τρομοκρατικές ενέργειες. Ανέφεραν επίσης ότι η ποινή της Μποντ δεν θα ήταν τόσο βαριά εάν οι αρχές δεν είχαν βασιστεί στη διεθνή συνθήκη για να την δικάσουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ