2014-06-07 10:06:08
Φωτογραφία για ΤΟ... ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ
Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στα άκρα της επίθεσης, με τον Μίτσελ να φέρεται να έχει εξετάσει αρκετές περιπτώσεις παικτών από την ισπανική αγορά.

Πέρα από τη κίνηση που έγινε για την απόκτηση του Αμραμπατ από τη Γαλατασαράι, ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιο άλλο όνομα για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Καταλυτικός θεωρείται ο ρόλος του Μίτσελ, αφού στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ περιμένουν τις εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού για τη συγκεκριμένη θέση.

Πάντως, ο Μαροκινός εξτρέμ δεν φέρεται να είναι στις πρώτες επιλογές, για αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτησή του.

Σίγουρα ο Μίτσελ έχει κάνει κάποιες επαφές στο διάστημα που ήταν στην πατρίδα του.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να αρέσουν στον προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Ντιέγκο Καπέλ για τον οποίο πρόσφατα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, αλλά πρόκειται για «αλμυρή» περίπτωση και δύσκολα θα προκύψει ουσιαστική εξέλιξη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.


Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως απασχολεί και την Στόουκ, η οποία παρουσιάζεται να έχει καταθέσει πρόταση 5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παράλληλα, στην Ιταλία συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Αντριαν Σεντουριόν της Τζένοα είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ωστόσο, ο Αργεντινός χαφ φέρεται να απασχολεί και άλλες ομάδες.

Από την Ισπανία προέκυψε και ένα νέο όνομα. Αυτό του Ιάγκο Φάλκε. Του 24χρονου ακραίου της Ράγιο Βαγεκάνο. Ανήκει στην Τότεναμ και έπαιξε δανεικός στην ισπανική ομάδα και φέρεται να είναι στη λίστα του Μίτσελ.

Από την ίδια χώρα προκύπτει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι στο «κόλπο» για τον Αφελάι, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

Ενδιαφέρον για τον Ολλανδό άσο φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Ίντερ, αλλά πιθανότατα να παίξουν ρόλο οι πολύ καλές σχέσεις του Μίτσελ με τον Λουίς Ενρίκε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης θα παίξει και η υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ για τον οποίο χρειάζεται υπομονή και μετά το Μουντιάλ ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν, δηλαδή, θα μείνει στην Άρσεναλ ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποιον άλλο σύλλογο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ