2014-06-19 10:14:46
Φωτογραφία για ΙΣΠατρών: Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή
Προς την 

Δ/νση Α΄B' θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας 

Γούναρη 217 

261 10 ΠΑΤΡΑ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, έχει δεχθεί οχλήσεις συναδέλφων ιατρών με αφορμή την χορήγηση των Ατομικών Δελτίων Υγείας Μαθητών (Α.Δ.Υ.Μ.) προς χρησιμοποίησή τους στις σχολικές μονάδες. 

Το περιεχόμενο των οχλήσεων έγκειται στο γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων γονέων και μαθητών είναι εφοδιασμένοι από τις σχολικές μονάδες μόνο με το έντυπο «ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ» παραλείποντας το πολύ σημαντικό για τους ιατρούς έντυπο «ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ». 

Όπως αναφέρεται και στην υπ΄ αρ. πρωτ.: Υ1/Γ.Π./οικ.46580/27-5-2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας με ΑΔΑ: ΒΙΙ6Θ-9ΞΤ, το (Φ.Ι.Ε.) αποτελεί ένα ενδεικτικό υπόδειγμα λήψης ιστορικού και φυσικής εξέτασης και φυλάσσεται στο αρχείο της Μονάδας που εργάζεται ο ιατρός ή στο αρχείο του ιδιώτη ιατρού. 

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε κατάλληλα τις σχολικές μονάδες που εποπτεύετε προκειμένου να χορηγούν στους ενδιαφερόμενους εκτός από το έντυπο (ΑΔΥΜ) και το έντυπο (Φ.Ι.Ε.) προκειμένου να λαμβάνουν γνώση οι γονείς και να συμπληρώνουν τα απαραίτητα από αυτούς στοιχεία.

Σχετικά έγγραφα:

Διεύθυνση Α΄θμιας Εκπαίδευσης.pdf

Διεύθυνση Β΄θμιας Εκπαίδευσης.pdf

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.pdf

Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.pdf
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ