2014-06-21 23:07:30
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ... ΠΑΛΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!
Το «All Star Camp», που διεξάγει για ακόμα μία φορά φέτος ο Μαντουλίδης, επισκέφθηκε ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Ο 19χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού, που απέχει από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών εξαιτίας της απόφασης των ερυθρόλευκων να μην επιτρέψουν στους παίκτες τους να αγωνιστούν αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με την ασφάλισή τους, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του με ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, συμμετείχε στο διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ και στη συνέχεια έδωσε το παρών στην τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου του «All Star Camp» του Μαντουλίδη, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει και ο ίδιος στο παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν στους συμμετέχοντες για τη σημερινή (21/06) τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου του All Star Basketball Camp του Μαντουλίδη οι διοργανωτές του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Ανδρέας Χριστοδούλου, που ως γνωστόν αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα του Μαντουλίδη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου-Λυκείου των εκπαιδευτηρίων και μίλησε στα παιδιά. Μετά το πέρας της ομιλίας του οι υπεύθυνοι του καμπ, Κεραμέας και Χασιώτης, παρέδωσαν στον προσκεκλημένο τους μια αναμνηστική φανέλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ