2014-06-29 13:40:11
Φωτογραφία για «Goal Line» ΚΑΙ ΣΤΟ Euro 2016 ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το «goal-line technology» θα χρησιμοποιηθεί τελικά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Ο Μισέλ Πλατινί αν και αρχικά ήταν αντίθετος στο να χρησιμοποιηθεί τεχνολογία προκειμένου να αποφασιστεί εάν η μπάλα πέρασε η όχι τη γραμμή του τέρματος, όπως αποκάλυψε ο Σεπ Μπλάτερ, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο ομόλογός του στον προεδρικό θώκο της UEFA άλλαξε πλέον... άποψη.

«Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι θα το χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στη Γαλλία το 2016», τόνισε ο πρόεδρος της FIFA, που κάποτε υπήρξε και ο ίδιος αντίθετος με την ιδέα χρησιμοποίησής του.

Η αλλαγή στο μυαλό του Σεπ Μπλάτερ έγινε το 2010, όταν ο Φρανκ Λάμπαρντ της Αγγλίας είδε κανονικό τέρμα του να ακυρώνεται στην αναμέτρηση με τη Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Το συγκεκριμένο γκολ, αν μετρούσε, θα ισοφάριζε την αναμέτρηση σε 2-2, που τελικά έληξε με 4-1 υπέρ των «πάντσερ», όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ