2014-07-03 14:47:59
Φωτογραφία για Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου από υπόθεση παιδεραστίας - 58χρονος επιχειρηματίας πλήρωνε 14χρονο για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από άλλη μια υπόθεση παιδεραστίας που ήρθε στο φως χθες το απόγευμα.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ένας 58χρονος όπου το πρωί ήταν επιχειρηματίας και το βράδυ παιδεραστής.

Μόνο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης παιδεραστίας ότι ο 58χρονος φαίνεται να έδινε χρήματα σε ένα 14χρονο τα τελευταία δύο χρόνια για να πραγματοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, όπως γράφει το cretapost.gr.

Επίσης από την προανάκριση προέκυψε ότι τον τελευταίο χρόνο «θύμα» του ήταν και ένας 17χρονος.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο αναφέρεται:

Συνελήφθη, χθες (02.07.2014) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, 58χρονος για αποπλάνηση ανήλικου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 58χρονος ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου (14χρονου) και όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση ο συλληφθείς, κατά την τελευταία διετία ενεργούσε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.


Επιπλέον κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 58χρονος ενήργησε κατ΄ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ακόμη ενός 17χρονου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 58χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ