2014-07-05 23:49:34
Φωτογραφία για Οι εφοριακοί βγαίνουν στο …πεζοδρόμιο – Έρχονται νυχτερινές έφοδοι
«Αναζητούνται εφοριακοί πρόθυμοι να πραγματοποιούν ελέγχους 24 ώρες το 24ωρο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους στο φαξ με αριθμό….»

Μοιάζει με αγγελία αλλά δεν είναι. Η νέα γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων Κατερίνα Σαββαίδου, με έγγραφό της καλεί τους εφοριακούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ομάδες διενέργειας επιτόπιων ελέγχων να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους μέχρι τη Δευτέρα.

Κατά προτεραιότητα, θα πρέπει να ενισχυθούν εφορίες Σύρου, Ρόδου, Κέρκυρας, Α' Πατρών, Βόλου, Πύργου, Πρέβεζας, Πολύγυρου, Καβάλας και Χαλκίδας Επιτόπιοι έλεγχοι καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου σημαίνει ότι οι εφοριακοί θα πρέπει να «εισβάλουν» σε ταβέρνες και εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Τα συνεργεία θα πρέπει να κυνηγήσουν την απόδειξη επιβάλλοντας τα πρόστιμα που προβλέπει η νομοθεσία.

Ολόκληρη η εντολή που υπέγραψε η κυρία Σαββαίδου έχει ως εξής:


Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου οικονομικών αποφάσισε την εντατικοποίηση της διενέργειας μερικών επιτόπιων ελέγχων διαπίστωσης της εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά. Οι ως άνω έλεγχοι θα διενεργούνται τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες., όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Για την υλοποίηση των ως άνω ελέγχουν πρέπει να ενισχυθούν με προσωπικό Εφοριακών υπαλλήλων οι Δ.ΟΥ. Σύρου. Ρόδου, Κέρκυρας, Α' Πατρών, Βόλου, Πύργου, Πρέβεζας, Πολύγυρου, Καβάλας και Χαλκίδας. Όσοι εκ των Εφοριακών υπαλλήλων θέλουν να συμμετέχουν στη διενέργεια επιτόπιων ελέγχων εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων παρακαλούνται να μας γνωρίσουν μέχρι την Δευτέρα 07.07.2014 με αίτηση δήλωσης προτίμησης (στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία τους , ο βαθμός τους και η Υπηρεσία στην οποία υπηρετούν) δηλώνοντας τουλάχιστον δυο (2) εκ των προαναφερομένων Δ.Ο.Υ. στο FAX 2103375049. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ