2014-07-15 15:44:04
Φωτογραφία για Ο Παντελής Παντελίδης για μία μοναδική live εμφάνιση στην Πάτρα - Mαζί του Τάμτα και Ειρήνη Παπαδοπούλου
Είναι ο λαικός τραγουδιστής που τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια σαρώνει στην κυριολεξία και έχει τεράστιο ρεύμα στην νεολαία και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη που έχει καταφέρει να σιγοτραγουδούν σχεδόν όλοι τις επιτυχίες του «Γίνεται», «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Όνειρο ζω», «Είχα κάποτε μία αγάπη», κ.α.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης που παρά την μεγάλη επιτυχία και τον πανζουρλισμό που παρατηρείται στα live μουσικά προγράμματα και εμφανίσεις του, παραμένει σεμνός και προσγειωμένος, αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 το βράδυ, όπως μαρτυρούν οι αφίσες που ήδη τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία, στην Πάτρα για μία μοναδική live εμφάνιση μαζί με την ορχήστρα του.

Στην παλαιότερη live εμφάνιση που είχε κάνει στο κέντρο του Π. Βασιλειάδη «Volcano», είχε γίνει χαμός. Έχοντας στο πλάι του τις νέες και γοητευτικές τραγουδίστριες Αμαρυλλίδα και Ειρήνη Παπαδοπούλου (για την οποία μάλιστα έγραψε πρόσφατα ένα νέο τραγούδι) ο Παντελής Παντελίδης ξεσήκωσε το Πατρινό κοινό που είχε δώσει δυναμικό παρών. Αυτή τη φορά μαζί του θα είναι η Τάμτα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.


Ο Παντελής Παντελίδης έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Αξίζει να θυμίσουμε ότι εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κατά το παρελθόν ωστόσο κάποια στιγμή της ζωής του, αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Στην φετινή απονομή των Mad Video Music Awards, εν μέσω αποθετικής υποδοχής από το κοινό, κέρδισε το βραβείο Mad Greekz: Παντελής Παντελίδης / Όνειρο ζω. Το βραβείο παρέδωσε στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ( ROMEO+ Πανεπιστημίου 370 κάθε απόγευμα από 18:00 εώς 24:00)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

2610.931.800

2610.421.090
6932.480.080
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ