2014-07-15 16:45:28
Φωτογραφία για Ρ. Μακρή: Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε στο φώς τους ιδιώτες με τους οποίους έκαναν δουλειές
Η Κυβέρνηση ξεπουλά την ενέργεια Η Κυβέρνηση αποκρύπτει ότι η αγορά ενέργειας στην Χώρα μας παρέχει την δυνατότητα στον καθένα να δραστηριοποιηθεί στην παραγωγή αρκεί να επενδύσει σε υποδομές.

Οι ιδιώτες όμως είναι απρόθυμοι να επενδύσουν μεγάλα ποσά και αποδεικνύονται αναποτελεσματικοί σε σχέση με τη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού.

Γι' τους λόγους αυτούς η Κυβέρνηση διαλύει την ΔΕΗ. Όχι για να μειώσει τα οικιακά και εμπορικά τιμολόγια, αυτά η παγκόσμια εμπειρία δείχνει ότι αυξάνονται με παρόμοιες ιδιωτικοποιήσεις.

Όχι για να εξυγιάνει τα φαινόμενα κακοδιοίκησης από την πολιτικά διορισμένη με κομματικά κριτήρια διοίκηση και τους γαλαζοπράσινους συνδικαλιστές των συγκυβερνούντων κομμάτων. Όχι για να διευκολύνει τον ανταγωνισμό, αφού στερεί από τους καταναλωτές ακόμα και το δικαίωμα επιλογής παρόχου.

Η Κυβέρνηση διαλύει την ΔΕΗ για να εξυπηρετήσει τους ιδιώτες. Τους ιδιώτες που επιχορηγεί με19 εκ ευρώ για μια θέση εργασίας μερικών μηνών ή με 100 εκ ευρώ για 6 θέσεις εργασίας. Η κυβέρνηση αντί να εξυγιάνει την ΔΕΗ την διαλύει για να πατάξει υποτιθέμενα φαινόμενα διαφθοράς.


Αλλά τελικά η διαφθορά φαίνεται ότι ακολουθεί αυτούς με τους οποίους οι κυβερνώντες συνεργάζονται.

Τα αιολικά πάρκα που επιδοτεί ο Μανιάτης φαίνεται να έχουν πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ. Προκειμένου να διερευνηθούν τα στοιχεία οικονομικής διαφάνειας, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι καταγγελίες, που τείνουν να λάβουν μορφή χιονοστιβάδας απαιτείται εγκυρη και εμπεριστατωμένη έρευνα από τους ελεκτικούς μηχανισμούς του κράτους.

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος  και τομεάρχης ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Ν. Κοζάνης για την διαλεύκανση των ανωτέρω ζητημάτων κατέθεσε την με αριθμ πρωτ.1074/120/14-7-14 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων.

 Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε στο φώς τους ιδιώτες με τους οποίους έκαναν δουλειές και στους οποίους παραδίδουν την ενέργεια αφού αποδομούν τον κρατικό μηχανισμό για να μην υπάρχει κανένας έλεγχος.

Γραφείο Τύπου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ