2014-07-16 13:06:12
Φωτογραφία για Η Πάτρα θα είναι ο 7ος συναυλιακός σταθμός της καλοκαιρινής tour του Σάκη Ρουβά - Τιμές εισιτηρίων
Ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ και περφόρμερ Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της φετινής του μουσικής περιοδείας με τίτλο «The Ace of Hearts Tour» σε κλειστά στάδια στην Ελλάδα απογειώνοντας τις καρδιές πολλών θεατών σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και καθηλώνοντας για άλλη μια φορά χιλιάδες κοινού που βίωσε μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό σώου, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου!

Ο Σάκης Ρουβάς στην νέα του αυτή μουσική περιοδεία συμπράττει με το ταλαντούχο μουσικό σχήμα των Otherview, το ανερχόμενο boy band, τους Boys & Noise που μάλιστα βραβεύτηκαν στα φετινά Mad Video Music Awards ως οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες και με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat ρεμίξ της.

Ο δεύτερος κύκλος του The Ace Of Hearts Tour του 42χρονου Κερκυραίου στην καταγωγή Σάκη Ρουβά ξεκίνησε από την πόλη της Καλαμάτας, την περασμένη Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και για την συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα νέο live στο Παγκρήτιο στάδιο στο Ηράκλειο αυτή την Τετάρτη 16 Ιουλίου ενώ όπως είναι ήδη γνωστό και έχει γραφτεί, την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, το The Ace Of Hearts Tour του Σάκη Ρουβά αναμένεται να παρουσιαστεί στην Πάτρα.


Η Πάτρα και το ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής στην Αγυιά θα είναι ο 7ος σταθμός της πανελλαδικής περιοδείας του δημοφιλέστατου καλλιτέχνη.

Με νέα remixes των διαχρονικών επιτυχιών, της 22χρονης μουσικής του πορείας, από την Xenia Ghali και τους Freaky Fortune που φέτος μας εκπροσώπησαν στην Γιουροβίζιον αλλά και με εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις κι ανατρεπτικές εκτελέσεις, ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει όπως λέγεται ένα πρόγραμμα και σώου υψηλών προδιαγραφών!

Ο Σάκης Ρουβάς που έχει ξαναεμφανιστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν στην Πάτρα και πάντα με επιτυχία (θυμόμαστε κι ένα live του στην πλατεία Γεωργίου) υπόσχεται μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό σώου, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Απόλλων Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

*Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όλοι έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους από την tickethour.com ή από τα καταστήματα Γερμανός.

Η θεαματική υπερπαραγωγή έχει όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ως Official Fashion Partner την εταιρία ένδυσης PINK WOMAN, Official Sexy Perfume Partner το άρωμα CK One Red, από τον οίκο Calvin Klein, Official Time Partner τον οίκο ρολογιών OOZOO, Official Energy Snack Partner την Chiquita, Official Jewelry Partner τον οίκο κοσμημάτων PANDORA και την υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

*Τώρα για το live της Πάτρας, θα υπάρχουν εισιτήρια - όρθιοι στην αρένα στην προνομιακή και χαμηλή τιμή των 7 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα θα κοστίζουν 10 ευρώ - καθήμενοι, προνομιακή τιμή και 15 ευρώ – Golden Όρθιοι – προνομιακή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΟΧΩΡΕΙ... ΑΔΟΞΑ Ο ΣΙΣΕ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΟΧΩΡΕΙ... ΑΔΟΞΑ Ο ΣΙΣΕ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ