2014-07-16 17:29:42
Φωτογραφία για Κώστας Πελετίδης: Η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας θα σταθεί κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
Χθες Τρίτη στις 8 το βράδυ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας συνάντηση του νέου Δήμαρχου Κώστα Πελετίδη με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρη Μπαλαφούτη και μέλη του ΔΣ.

Ο κ. Πελετίδης συνοδευόταν από τους κ.κ. Τ. Πετρόπουλο, Α. Αθανασόπουλο και Π. Γεωργακόπουλο ενώ από τη Διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας παρόντα ήταν επίσης τα μέλη: Θ. Παπουτσάκης, Ι. Κυριτόπουλος, Γ. Γκοτσόπουλος, Γ. Μαυροκολέας, Ε. Φλωράτου-Γασπαρινάτου, Δ. Σαρρής και Α. Δανιήλ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά θέματα των ομάδων του Δήμου της Πάτρας. Συγκεκριμένα:

1. Αδειοδότηση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου.

2. Ενίσχυση και βελτίωση των εγκαταστάσεων των τεσσάρων (4) γηπέδων που σηκώνουν το βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Δήμου της Πάτρας: Ρίου, Ζαρουχλεΐκων, Σαραβαλίου, και Βραχνεΐκων. Καθώς και αποκατάσταση ζημιών στα γήπεδα Κ. Καστριτσίου, Παραλίας κλπ. μετά από σχετικά αιτήματα.


3. Τοποθέτηση τεχνικού χλοοτάπητα μέσα από προγράμματα σε δύο τουλάχιστον γήπεδα του Δήμου της Πάτρας.

4. Παραχώρηση της χρήσης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών σε δύο ερασιτεχνικές ομάδες.

5. Διεκδίκηση και δημιουργία ιατρικού κέντρου για εξέταση όλων των αθλητών όλων των αθλημάτων.

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας είναι αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα από τον νέο Δήμαρχο ότι : «Η νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί κοντά και αρωγός στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Η ΕΠΣ Αχαΐας ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

"Ευχαριστούμε τους κ. Κ. Πελετίδη, τους κ.κ. Τ. Πετρόπουλο, Α. Αθανασόπουλο και Π. Γεωργακόπουλο για την παρουσία τους χθες στην ΕΠΣ Αχαΐας δηλώνοντας έτσι πως θα είναι δίπλα μας και θα διεκδικήσουμε μαζί τα καλύτερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πάτρας".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ