2014-07-17 15:08:24
Φωτογραφία για Έξαλλος ο κόσμος μετά την αναβολή της συναυλίας των Σαββόπουλου - Μαχαιρίτσα - Μουζουράκη
Την Τρίτη 16/7/2014 και ώρα 21:00 ήταν προγραμματισμένη η συναυλία "ΓΚΑΓΚΑΝΤΙΝ" με τους ανωτέρω καλλιτέχνες στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη Ο κόσμος πολύς από νωρίς,όλων των ηλικιών και από όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Η METRO Music Productions που είχε την οργάνωση της παραγωγής αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αναβάλει την εν λόγω συναυλία για την Δευτέρα 21/7/2014 λόγω "αστάθειας καιρού" επισήμως.

Ο καιρός ήταν μια χαρά τελικά και άλλοι ήταν ίσως οι λόγοι της αναβολής.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που ταλαιπώρησαν τόσο κόσμο,χωρίς καμία ειδοποίηση και γιαυτό άλλωστε δεν υπήρχε κάποιος από την παραγωγή εκεί παρά 2-3 εργαζόμενοι του Δήμου να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]


Και σαν  να μην έφταναν όλα αυτά, όποιος είχε ήδη προμηθευτεί εισιτήριο δεν μπορούσε να πάρει τα χρήματα του πίσω αφού δεν υπήρχε κανένας υπεύθυνος εκεί αλλά πληροφορίες λένε οτι στα "μικρά" γράμματα των όρων του εισιτηρίου αναφέρει ότι δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αναβολής παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της συναυλίας.

 Δηλαδή πληρώνεις  για να πας στην συναυλία,σου αλλάζουν με το έτσι θέλω την ημερομηνία την τελευταία στιγμή και εσύ αν δεν μπορείς να πας την νέα ημερομηνία που σου ορίζουν τους κάνεις χάρισμα τα λεφτά σου με το έτσι θέλω.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ