2014-07-17 15:51:37
Φωτογραφία για Από προτάσεις άλλο τίποτα στον Πειραιά, μετά τον Μανωλά σειρά του Μανιάτη
Μπορεί στον Ολυμπιακό οι μεταγραφές να καθυστερούν, τα σενάρια όμως για πωλήσεις δίνουν και παίρνουν. Καθημερινά στην επικαιρότητα θα κάνει την εμφάνισή του ένα σενάριο για το ενδιαφέρον μιας ευρωπαϊκής ομάδας για παίκτη του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο η συγκεκριμένο. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα έμοιαζε και πρόωρο, καθώς ο λόγος γίνεται για τους διεθνείς παίκτες της ομάδας, οι οποία ακόμη βρίσκονται σε διακοπές. Συν τοις άλλοις οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι πουλάνε ακριβά και έχουν αναδειχτεί σε εξαιρετικούς διαπραγματευτές. Όπερ μεθερμηνευόμενο σε σκληρά παζάρια, τα οποία χρειάζονται τον χρόνο τους.

Είναι πολλά τα λεφτά για τον Κώστα

Το μεγάλο deal αναμένεται να αφορά τον Κώστα Μανωλά, η τιμή του οποίου μετά το Μουντιάλ έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Κάποιοι δεν διστάζουν να κάνουν λόγο ακόμη και για 15 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που για αμυντικό είναι πολύ μεγάλο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να μιλάμε μόνο για ομάδα από την ελίτ της Ευρώπης και σίγουρα από τα πρωταθλήματα είτε της Αγγλίας είτε της Γερμανίας εκεί που τέτοια ποσά δεν προκαλούν… ίλιγγο.


Φευγάτος ο Χοσέ;

Δεύτερος κατά σειρά ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Το ξεκίνημα είχε γίνει από την Τουρκία, εμφανίστηκε η Γουέστ Χαμ, ενώ τελευταία είσοδος ήταν από τη Γαλλία και την Μπορντό.

Στην αναμονή και για Μανιάτη

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Μίτσελ έκανε λόγο για αποχώρηση – έκπληξη. Όλοι αναρωτήθηκαν ποιον μπορεί να αφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να αφορά τον Μανιάτη, καθώς από τον Ολυμπιακό περιμένουν να έρθει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά είναι δεδομένο πως το εμπλουτισμένο με τους αγώνες του Μουντιάλ βιογραφικό του μπορεί να προσελκύσει μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Πέραν αυτών πάντως σε ένα υπερδραστήριο μεταγραφικό παζάρι δεν αποκλείεται να προκύψει και κάτι έκτακτο. Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό είναι πρόθυμοι να συζητήσουν κάθε πρόταση, αρκεί να συνοδεύεται από πολλά… μηδενικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ