2014-07-18 22:51:17
Φωτογραφία για Σχόλια του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρ. Μαχαίρα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».
Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρ. Μαχαίρας:

"Για την απαντητική επιστολή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ να ανοίξει τον διάλογο για την κεντροαριστερά και για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας, προκαλεί το ενδιαφέρον διαφόρων πλευρών κι αυτό είναι αναντίρρητα θετικό. Ήδη, ορίσθηκε για την ερχόμενη Τρίτη συνάντηση της τριμελούς αντιπροσωπείας του κόμματός μας με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, ακολουθούν οι Οικολόγοι, ενώ τον δημόσιο διάλογο διατηρεί ανοιχτό και η απαντητική επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Κουβέλη.

ΕΡ: Μα, ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει τον διάλογο για την κεντροαριστερά Εμείς δεν απευθύναμε καμία πρόταση διαλόγου για την κεντροαριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ. Την απευθύναμε στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλες κινήσεις και ήδη λάβαμε απαντήσεις αποδοχής του διαλόγου που προτείναμε. Στον ΣΥΡΙΖΑ απευθύναμε πρόταση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου – εξ ου και η διαφορετική επιστολή – και λάβαμε μία απάντηση από τον κ, Τσίπρα που αντιπροτείνει μία πρόταση «πολιτικής συνεννόησης», όπως την αποκαλεί, στη βάση ενός αριστερού προγράμματος διεξόδου.

Άλλα σημεία από αυτά που περιέχονται στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά σε εκτιμήσεις της ΔΗΜΑΡ, άλλα απέχουν, ορισμένα απαιτούν επεξεργασία. Θεωρούμε, πάντως, ότι με την επιστολή Τσίπρα δημιουργείται το έδαφος για έναν δημόσιο διάλογο…"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ