2014-07-20 11:50:38
Φωτογραφία για Χώρισε ο Κώστας Κόκλας μετά από 10 χρόνια γάμου
Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Κώστα Κόκλα με την επί δέκα χρόνια σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει έναν γιο, τον 6χρονο Δημήτρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχαν κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή τους, επισκιάζοντας τον γάμο τους και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους.

Ο Κώστας με την Κατερίνα γνωρίζονταν από την Ζάκυνθο και η σχέση τους ήταν αρχικά φιλική. Μετά το διαζύγιο του ηθοποιού από την πρώτη του σύζυγο, Βίβιαν, ήρθαν πιο κοντά και πριν από δέκα χρόνια παντρεύτηκαν!

Τα πρώτα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν πριν από δυο χρόνια, ο γάμος τους άρχισε να φθείρεται αλλά λόγω του παιδιού έκαναν μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Μάλιστα ο Κώστας Κόκλας είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που υπήρξαν στον γάμο του.


«Με την Κατερίνα είμαστε ζευγάρι δέκα χρόνια και όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις στον γάμο τους. Τι να κάνουμε; Αγώνες είναι οι σχέσεις» και συμπλήρωσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε καλά μεταξύ μας και συνεχίζουμε μαζί. Κάνω αυτοκριτική, μέχρι που φορτώνομαι πάρα πολλά ενοχικά…».

Ακόμα ο ίδιος τον περασμένο Απρίλιο δίνοντας συνέντευξη είχε μιλήσει στα σχέδια για τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές:

«Φέτος θα κάνουμε όλοι μαζί διακοπές… Έχω τρία-τέσσερα χρόνια να μη δουλέψω καλοκαίρι και δεν βλέπω την ώρα και την στιγμή να συμβεί. Θα έχω γυρίσματα μέχρι τις αρχές Ιουλίου και μετά θα φύγω στη λατρεμένη μου Ζάκυνθο με την γυναίκα μου και τον γιο μας, ο οποίος είναι έξι και δεν με βλέπει καθόλου. Στις διακοπές μου φέτος θα εξιλεωθώ, δεν θα τον αφήσω στιγμή, αυτόν και την Κατερίνα μου!»

Τρεις μήνες μετά όμως έγινε η ανατροπή. Εκείνος έφυγε από το σπίτι και μόλις τελείωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έφυγε με φουσκωτό και αντροπαρέα για Σίφνο, Κύθηρα, Ελαφόνησο!

Όταν γύρισε πήρε τον γιο του Δημήτρη και πήγαν Ζάκυνθο χωρίς όμως την Κατερίνα.

πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ