2014-07-20 18:14:41
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Την πρώτη του προετοιμασία έκανε φέτος με τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο, ο οποίος μίλησε για τις εντυπώσεις του, αλλά και γενικότερα για κάποια θέματα της ομάδας, η οποία έχει εκ νέου στόχο για φέτος, τα πάντα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που μίλησε στον «Γαύρο», αλλά και στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ, ανέφερε πως αισθάνεται πλέον σημαντικός παίκτης για την ομάδα και το μόνο που σκέφτεται, είναι πώς θα δώσει τα πάντα για να δει τον Ολυμπιακό και πάλι έτοιμο να πετύχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

ΕΡΩΤΗΣΗ: Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προετοιμασία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τώρα μόνο δουλεύουμε σκληρά, είναι η προετοιμασία μας για τα επίσημα παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι μία εποχή που δουλεύουμε σκληρά για να καταφέρουμε όσα και την περασμένη σεζόν και θα δούμε στη συνέχεια πώς θα εξελιχθεί η προετοιμασία.

Ε: Είναι πιο εύκολο για την ομάδα να έχει αρκετούς παίκτες ίδιους από την περσινή σεζόν;


Α: Ναι, είναι πιο εύκολο, αλλά ξέρουμε πως κάθε σεζόν είναι διαφορετική από την προηγούμενη και πάντα θα υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα όπως την περσινή.

Ε: Νιώθεις πιο άνετα έχοντας ένα χρόνο στην πλάτη σου με τον Ολυμπιακό και κάνοντας πρώτη φορά προετοιμασία στο Ζέεφελντ;

Α: Ναι, είναι φυσιολογικό. Όταν είσαι νέος παίκτης πρέπει να μάθεις πολλά για την ομάδα για τους συμπαίκτες σου. Πλέον ξέρω τα πάντα, ξέρω τι εστί Ολυμπιακός ξέρω τους συμπαίκτες μου, ξέρω τους ανθρώπους της ομάδας, τα πάντα που αφορούν τον σύλλογο και είναι πολύ πιο εύκολο να δουλεύεις κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ε: Πολλοί λένε πως με την προσωπικότητα που έχεις ίσως να είσαι και μέσα στους πέντε αρχηγούς.

Α: Νιώθω σημαντικός παίκτης στην ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέρω πως έχουμε πολύ καλούς αρχηγούς και όλοι αυτοί ξέρουν πως μπορώ να τους βοηθήσω ανά πάσα στιγμή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ