2014-07-21 04:57:23
Φωτογραφία για Όταν υπάρχουν άνθρωποι....Νέο σπίτι για Το Χαμόγελο του παιδιού στην Βροχίτσα Ηλείας
Με πολλά χαμόγελα αλλά και συγκίνηση μικρών και...μεγάλων παιδιών πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση για την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου σπιτιού του "Χαμόγελο του παιδιού" στην Βροχίτσα Ηλείας. 

Ο πρόεδρος και δημιουργός κ. Γιαννόπουλοςάνοιξε την εκδήλωση αναφερόμενος στο ξεκίνημα του "Χάμογελο του παιδιού" και στο όνειρο του γιού του, Ανδρέα για την δημιουργία αυτού του συλλόγου καθώς και για την βοήθεια που προσφέρει σε εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο. Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την υλοποίηση του νέου σπιτιού στην Βροχίτσα, όπου θα δώσει ξανά χαμόγελο σε αρκετά παιδιά.

Το νέο "σπίτι" ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2009 και ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό. Στο εξωτερικό χώρο περιλαμβάνει παιδική χαρά με γκαζόν, στον εσωτερικό χώρο αίθουσα παιχνιδιού, αίθουσα κουζίνας, υπνοδωμάτια

Τον λόγο έπειτα πήρε η κα. Λαμπροπούλου όπου μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση αναφέρθηκε στο έργο του "Χαμόγελο" και στην κόρη της Γιούλη που δεν είναι πια μαζί μας. 


Μίλησε για την μεγάλη κινητοποιήση και το μεγάλον ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι για να αντιμετωπιστεί η αρρώστια της μικρής της κόρης που όμως δεν τα κατάφερε. Το ποσό που είχε μαζευτεί έπειτα απο μια συνεχής προσπάθεια για την κόρη της που δεν πρόλαβε όμως να αξιοποιηθεί, δόθηκε στον σύλλογο "Χαμόγελο του παιδιού".

Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομενους και μοίρασε ευχαριστήριες πλακέτες σε όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του νέου σπιτιού.

Έπειτα ακολούθησε μικρή συναυλία απο το νέο νεανικό συγκρότημα "Σπόροι" και απο τους "Passepartout" με την συμμετοχή των παιδιών, ενώ παράλληλα προσφερόταν πλούσιος μπουφές.

"Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε" είχε αναφέρει ο μικρός Ανδρέας στο ημερολόγιό του Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ