2014-07-21 08:12:07
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα εικόνες της Πόλα Ρούπα, ξανθιάς κι αδυνατισμένης
Στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες, στις οποίες απεικονίζεται το πώς μοιάζει σήμερα η νούμερο 1, πλέον, καταζητούμενη από τις αρχές και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.

Οι έρευνες στο σπίτι όπου διέμεναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Νίκος μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, με τον τετράχρονο γιο τους, στην Πεύκη, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έκαναν "φύλο και φτερό" το διαμέρισμα του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας που αποτελούσε το κρυσφήγετο του ηγετικού "διδύμου" του Επαναστατικού Αγώνα, με αποτέλεσμα να δοθούν στην κυκλοφορία και οι γύρω δρόμοι, οι οποίο παρέμεναν κλειστοί.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα της Πεύκης, δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά, πήγαιναν πόρτα-πόρτα κι έδειχναν φωτογραφίες σε κατοίκους και επαγγελματίες της γύρω περιοχής, σε μία προσπάθεια να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία από κάποιον πολίτη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει έρθει σε επαφή με τους Μαζιώτη - Ρούπα, πριν την κινηματογραφική συλληψη του πρώτου, την προηγούμενη εβδομάδα στο Μοναστηράκι.


Οι έρευνες, πλέον, στρέφονται στον Μαραθώνα, αλλά και στα Κάτω Πατήσσια, όπου πιστεύεται πως βρίσκεται η γιάφκα του πρόσφατα συλληφθέντα, Νίκου Μαζιώτη.

Ξανθιά κι αδυνατισμένη η Πόλα Ρούπα

Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η Πόλα Ρούπα, όπως πιστεύεται ότι είναι σήμερα.

Με βαμμένα, ξανθά μαλλιά κι εμφανώς αδυνατισμένη, έφυγε αστραπιαία από την Πεύκη, αναζητώντας ένα νέο κρυσφήγετο, μετά την σύλληψη του συντρόφου της.

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της Ρούπα, η οποία θεωρείται ιθύνων νους, αλλά και συντάκτρια των προκηρύξεων του Επαναστατικού Αγώνα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ