2014-07-21 15:14:24
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΙ ΦΑΟΥΛΕΡ : ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!
Χρέη πρεσβευτή της Λίβερπουλ εκτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Ρόμπι Φάουλερ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος συμμετείχε και αυτός σε διάφορες επιτυχίες του συλλόγου από το Άνφιλντ.

Μάλιστα, οι μνήμες από το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2004-05, φέρνει καλές αναμνήσεις στους Άγγλους, οι οποίοι μετά δυσκολίας απέκλεισαν τον Ολυμπιακό εκείνο το βράδυ. Βέβαια, καλές αναμνήσεις φέρνει και η Μίλαν, αλλά και η Σίτι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Εξηγεί, μάλιστα, γιατί το ICC πρόκειται να είναι μια σπουδαία διοργάνωση, η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον. Αφού χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων μεγάλη ομάδα, μίλησε για το τουρνουά.

«Υπάρχουν μερικές φανταστικές ομάδες εδώ. Είμαστε σε έναν γκρουπ με τον Ολυμπιακό, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μίλαν. Σκέφτεσαι τη Σίτι και την αντιπαλότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Φάουλερ και συνέχισε.

«Σκέφτεσαι επίσης τον Ολυμπιακός το 2005 στο Champions League και μετά τον τελικό με τη Μίλαν. Υπάρχουν πολλά για να σκεφτείς σε κάθε ματς. Θα είναι σπουδαίο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ