2014-07-21 23:25:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την ασφάλεια προκάτ κτιρίου
Ο ερασιτεχνικός αλιευτικός σύλλογος Ιεράπετρας στεγάζεται σε προκάτ, σε χώρο ο οποίος δεν έχει αδειοδοτηθεί από καμία υπηρεσία. Η πολεοδομία Ιεράπετρας, η αστυνομική αρχή Ιεράπετρας, η λιμενική αρχή και η δημοτική αρχή που βρίσκονται; Σε άλλη πόλη;

Με ποιο δικαίωμα γίνεται αυτή η καταπάτηση δημοσίου χώρου δίπλα στην παράλια?

Ο εξωτερικός χώρος έχει μετατραπεί σε καφενείο, πραγματοποιείται ηλεκτροδότηση από το γειτονικό δημοτικό σχολείο χωρίς καμία άδεια....?

Ο εξωτερικός χώρος μπροστά από το γραφείο του συλλόγου έχει μετατραπεί με άδεια από τον δήμο Ιεράπετρας, λένε, σε παρκινκ σκαφών με ενοίκιο....Ποιος τα παίρνει τα χρήματα?...Τι τα κάνει? Με ποιον νομο? Ποιος δίνει αυτές τις άδειες?

Οι πολίτες της Ιεράπετρας θα ήθελαν να γνωρίζουν για όλες αυτές τις αδειοδοτήσεις και από που έχουν δοθεί,και αν κάποιος αφήσει το σκάφος του σε αυτόν το δημόσιο χώρο, γιατί πρέπει να πληρώνει κάποιο ποσό που έχει καθορίσει ο σύλλογος....Είναι νόμιμος ο σύλλογος?

Τουλάχιστον το μικρο προκάτ του ιστιοπλοϊκού συλλόγου που βρίσκεται πιο πίσω, χρησιμοποιείται μονό όταν έχουν δραστηριοτητες τα παιδιά και όχι για διασκέδαση μερικών. Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ