2014-07-22 12:39:10
Φωτογραφία για Κοινή εκπαίδευση Καταδρομέων - ΕΚΑΜ στο πλαίσιο των δογμάτων άμυνας/ασφαλείας
Διαβάστε την ανακοίνωση του Δικτύου Ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος... "Το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ έφερε στο προσκήνιο μια ακόμη πτυχή της εφαρμογής των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας που το κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού καλείται να εφαρμόσει ενάντια στις ασύμμετρες απειλές -τα κοινωνικά κινήματα του εχθρού λαού, τους μετανάστες κλπ. Η κοινή εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων Στρατού-Αστυνομίας αποδεικνύει ότι ο ρόλος τους αλληλοσυμπληρώνεται, καθώς ολοένα περισσότερο η Αστυνομία Στρατιωτικοποιείται και ο Στρατός αναλαμβάνει καθήκοντα καταστολής πλήθους.

Πλέον η αστική πολιτική αποκαλύπτει ότι κάτω από τα εθνικά ιδεολογήματα βρίσκεται ο νέος γύρος της κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου που έχει προυπόθεση τη δουλοποίηση των εργαζομένων, την ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού και απαιτεί για την εφαρμογή των ακραίων ταξικών-αντεργατικών επιλογών κατασταλτικές δυνάμεις που θα σταθούν πάνοπλες ενάντια στον εχθρό λαό, εντός και εκτός συνόρων.


Να θυμίσουμε την προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων για να καταστείλουν κοινωνική εξέγερση σε περίπτωση χρεοκοπίας το καλοκαίρι του 2012, από τον τότε ΥΕΘΑ Φραγκούλη Φράγκο, που δρομολόγησε την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων για μάχες μέσα σε πόλεις και επέκτεινε την ενσωμάτωση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων σε αυτές τις κατασταλτικές αποστολές. 

Γεγονός που συνδυάστηκε με την απόφαση το καλοκαίρι του 2011 συγκρότησης νέων Ταγμάτων Εθνοφυλακής για χρήση σε "έκτακτη ανάγκη", που θα προκαλέσουν μεγάλες κινητοποιήσεις-φωτογραφίζοντας τα τότε κινήματα των αγανακτισμένων. Αντίστοιχη βεβαίως εκπαίδευση λαμβάνει και η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, που η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου κατέβασε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Στρατιωτική Παρέλαση του 2012.

Πλέον γίνεται κατανοητό από όλους ότι ο κοινωνικός πόλεμος που επιχειρεί ο κόσμος του κεφαλαίου εις βάρος της νεολαίας και των εργαζομένων οξύνεται.

Είναι απαίτηση των καιρών η ενίσχυση του κινήματος των στρατευμένων μέσα στον στρατό, για να υπάρχει έμπρακτη αμφισβήτηση της εθνικιστικής-μιλιταριστικής προπαγάνδας, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και της συμμετοχής των ελληνικών δυνάμεων σε βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, αλλά και για το μπλοκάρισμα των επιχειρήσεων Καταστολής Πλήθους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ