2014-07-22 13:23:41
Φωτογραφία για Συνελεύσεις και απεργία στην υγεία - Διαμαρτυρία για την αξιολόγηση
Περιοδείες, Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τις Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ ξεκινούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην υγεία, διαμαρτυρόμενοι για την αξιολόγηση.

IATRONET. Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί 5ωρη στάση εργασίας στις μονάδες υγείας και πρόνοιας της Αττικής από τις 10πμ – 3μμ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Στη Συγκέντρωση θα συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των Προνοιακών Μονάδων και του ΕΚΑΒ όλης της Χώρας.

Κατά τη συγκέντρωση, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων θα επιστρέψουν στον Υπουργό Υγείας ως απαράδεκτα, τα φύλλα αξιολόγησης ή τις υπογραφές των υπαλλήλων όπου αυτά δεν μοιράστηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, οι εργαζόμενοι αρνούνται καθολικά τη συμμετοχή τους στην αξιολόγηση, προκηρύσσοντας σειρά δράσεων.

Η διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει οτι το νέο σύστημα αξιολόγησης στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση των Δημόσιων Κοινωνικών Αγαθών και δημιουργεί νέα θύματα για την τρόικα (νέες απώλειες μισθών, διαρκή κινητικότητα, νέες διαθεσιμότητες - απολύσεις).
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ