2014-07-22 20:54:22
Φωτογραφία για «OXI» ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sabah», ο Τζίμι Ντουρμάζ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι η Γκεντσλέρμπιρλιγκι αποδέχθηκε την προσφορά των ερυθρόλευκων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι... «ο πρόεδρος της Γκεντσλέρμπιρλιγκι, Ιλχάν Τζαφτζάφ, αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά ο ποδοσφαιριστής του είπε ότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον ίδιο».

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τζαφτζάφ, ο οποίος αναφέρει: «Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού. Μένουν 40 μέρες μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι θα γίνει σε αυτές τις 40 μέρες».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της Γκεντσλέρμπιρλιγκι υποστήριξε ότι ο Ντουρμάζ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο και ότι θα κοιτάξει, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα.

Πάντως λίγες ώρες νωρίτερα, υπήρξαν δηλώσεις του Ντουρμάζ σύμφωνα με τις οποίες ο Σουηδός αριστερός εξτρέμ παραδεχόταν την ύπαρξη συζητήσεων αλλά ξεκαθάριζε ότι δεν έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Λίγο αργότερα υπήρξε και η επίσημη θέση των ερυθρόλευκων βάσει της οποίας η περίπτωσή του είναι σε καλό δρόμο... «αλλά δεν έχει τελειώσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ