2014-07-23 11:02:38
Φωτογραφία για Κάτια Δανδουλάκη: ΄΄Καταφέρνω χρόνια να διατηρούμαι στα ίδια κιλά με ένα μυστικό΄΄
«Δεν λέω την ηλικία μου, γιατί πάντα οι άλλοι προσθέτουν άλλα τόσα χρόνια Κι απ' την άλλη, είμαι πολύ μεγάλη πια για να πω ότι είμαι πολύ νεότερη», λέει η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτοντας πως είναι πλέον συμφιλιωμένη με τον χρόνο.

«Είμαι συμφιλιωμένη με το χρόνο που περνάει και δεν κάνω τα νάζια ούτε της εικοσάχρονης ούτε της τριαντάχρονης ούτε της σαραντάρας. Είμαι όσο είμαι και νιώθω πολύ καλά με αυτό. Με ρωτούν συχνά:

«Πώς τα καταφέρνετε και είστε αδύνατη και σε καλή φυσική κατάσταση;». Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες ξέρουμε την απάντηση: τα αγαθά κόποις κτώνται. Καταφέρνω χρόνια να διατηρούμαι στα ίδια κιλά μ' ένα «μυστικό»: μην τρώγοντας πολύ και προσέχοντας τη διατροφή μου. Και είμαι σε φόρμα επειδή καθημερινά γυμνάζομαι.

Ένα μισάωρο τη μέρα το αφιερώνω σε ασκήσεις για τους κοιλιακούς και για τον αυχένα. Όχι σε γυμναστήριο, στο σπίτι μου. Υπάρχουν κι εκείνες που μου λένε «Πώς διατηρείτε νεανικό το πρόσωπό σας;».

Μα και σ' αυτό όλες ξέρουμε την απάντηση: με όλους τους τρόπους. Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι όταν ζητάμε τη συνδρομή ενός ειδικού, για να κάνουμε, για παράδειγμα, botox, να μη θέλουμε να γίνουμε «άλλες».

Η αισθητική δεν έχει σχέση με την παραμόρφωση. 
Γιατί αν εγώ, για παράδειγμα, ήθελα να μοιάσω στη Μέριλιν Μονρόε, να έχω τα χείλη της ή τη μύτη της, τότε αυτό θα σήμαινε ότι θα είχα πρόβλημα με την Κάτια. Κι αυτό, ναι, θα ήταν πολύ πολύ σοβαρό», λέει στο περιοδικό People.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ