2014-07-23 12:46:05
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ... ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!
Η περσινή αγωνιστική σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μακράν η χειρότερη της σύγχρονης ιστορίας της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», μετά την... σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή προσπάθησαν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι περίμεναν.

Με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της ομάδας, η Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει τα σκήπτρα, όχι μόνο δεν μπόρεσε να τερματίσει σε μια θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League, αλλά έμεινε και εκτός Ευρώπης.

Αποκλείστηκε από τα Κύπελλα της Αγγλίας και της είχε μείνει μόνο το Champions League, όπου εκεί συνάντησε τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος ήταν ένας από τους περσινούς... "εφιάλτες" της αγγλικής ομάδας, μιας και στο Καραϊσκάκη, ο Ρούνεϊ και η παρέα του έζησαν μία από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας τους.

Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός πως ο Εντ Γούντγουορντ, ο οποίος είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος κρατάει... φωτογραφία όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «guardian.com» με το σκορ από το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει με 2-0.

Με αυτό το γεγονός θέλει να υπενθυμίσει σε όλους, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ανακάμψει και να μην υπάρξει ξανά μια τόσο άσχημη χρονιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ