2014-07-23 13:19:01
Φωτογραφία για Δάκρυσε στον αέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Περνάω τη πιο δύσκολη φάση της ζωής μου
Επιβεβαιώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει άμεση ανάγκη από μετρητά, βγάζοντας στο "σφυρί" ακίνητα, μεγάλης χρηματικής αξίας Μάλιστα, σε συνέντευξή του στον Focus fm 103.6 και την εκπομπή Focus Press, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έφτασε στο σημείο να δακρύσει.

"Περνάω την δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου και αναζητώ τρόπο για να αντεπεξέλθω. Προσπαθώ να "σκοτώσω" το διαμέρισμα όπου μεγάλωσε η 14χρονη κόρη μου, η οποία βλέποντας την δεινή θέση στην οποία περιήλθα, μου είπε να το πουλήσω" τόνισε ξεσπώντας σε δάκρια.

« 'Εχασα τη μπάλα, εγώ που ήμουν το θηρίο, τώρα είμαι ράκος και δεν υπάρχει κανείς φίλος του παρελθόντος, ο οποίος να μου συσπαρίσταται».

Ακόμη ανέφερε, πως οι πρώτοι που τον εγκατέλειψαν, ήταν οι «ευεργετηθέντες αχάριστοι», όπως τους αποκάλεσε. Βαθειά είναι και η απογοήτευσή του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, καθώς, όπως είπε, θα έπρεπε κάθε πρωί να ξυπνάει και να του κάνει άγαλμα.

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του στην πολιτική, είπε πως αποχώρησε από τη Νομαρχία και όχι από την πολιτική γενικά, τονίζοντας όμως, ότι «ένα κόμμα χρειάζεται βενζίνη, και εγώ δεν έχω».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ