2014-07-23 14:39:05
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς
Δείτε την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων:

"Την Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων ( ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) κ. Φ. Κουβέλη.

Η συνάντηση έγινε μετά από αποδοχή σχετικού αιτήματος που έχει υποβληθεί από την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ προς κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης και εκ μέρους της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γ. Ροΐδης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Σ. Ματιάτος και τα μέλη του Δ.Σ κύριοι Ν. Καράκαλος, Δ. Τρέσσος, Μ. Τσαρδάκης και Φ. Τσιρτσώνης.

Κατά την συνάντηση παρουσιάστηκε και συζητήθηκε το σύνολο σχεδόν των θεμάτων που απασχολούν τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και παραδόθηκε σχετικός φάκελος.

Τα κυριότερα θέματα που τεθήκανε και συζητηθήκανε ήταν :


· Η εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ όπου επισημάνθηκε η ανάγκη να εφαρμοστούν άμεσα ώστε οι μισθοί των ε.ε και οι συντάξεις των ε.α στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων να επανέλθουν στην προ της 1ης Αυγούστου του 2012 κατάσταση και να επιστραφούν άμεσα τα αναδρομικά.

· Οι μεγάλες απώλειες των κεφαλαίων των Μετοχικών Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών εξαιτίας του PSI

· Το θέμα των Μετοχικών Ταμείων

· Η κατάσταση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και ειδικότερα τα θέματα των ΝΙΜΤΣ και ΝΝΑ.

· Η φορολογική αντιμετώπιση αποστράτων της Π.Α

· Το Εργασιακό

· Η απόδοση των κρατήσεων στα Μετοχικά Ταμεία

· Η Γεωπολιτική Κατάσταση και ειδικότερα τα θέματα που αφορούν την Χώρα μας άμεσα ή έμμεσα όπου υπήρξε πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.

Ο κ. Φ. Κουβέλης εκτίμησε την σοβαρότητα και το βάσιμο των θεμάτων που του παρουσιάστηκαν και εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας και για τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των οποίων το έργο αναγνωρίζει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ