2014-07-23 15:55:33
Φωτογραφία για 'Ενωση Παιδιάτρων για ισοτιμία υπογραφής
Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής

Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.

Μη κερδοσκοπικό σωματείο

Έδρα: Λεωφόρος Κηφισίας 58, 15125 Μαρούσι

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Βάρναλη 7, 151 21 Πεύκη

Τηλ: 6944-307208 FAX: 210-8053797

E-mail: [email protected]

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ένωσης,

Τίποτε δεν είναι αυτονόητο και τίποτε δεν μας χαρίζεται.

Το πρόβλημα είχε προκύψει από ένα παλαιότερο νομοθέτημα (του 1999) που αφορούσε την ΓΓΑ και που, κατά την άποψη της, υπερίσχυε της νομοθεσίας του 2005 περί ισοτιμίας υπογραφής. Το αποκαλούσαν "ο δικός μας νόμος". Είχε δοθεί η εντολή σε όλα τα αθλητικά σωματεία και Ομοσπονδίες να ζητούν υπογραφή από γιατρούς του δημοσίου, καταστρατηγώντας την νομοθεσία του 2005, και παρερμηνεύοντας τον νόμο. 

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, ταλαιπωρία, email, προσωπικές παραστάσεις με τον δικηγόρο κο Θάνο Αλεξόπουλο στην ΓΓΑ, πιέσεις με επιστολές, προσωπικές αναφορές από συναδέλφους μέλη της Ένωσης, όπως του Κ. Καρύδη, Κ. Βόβλα και Κ. Σιακκαβέλα, προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πετύχαμε το αυτονόητο. 

Η υπογραφή των ιδιωτών συναδέλφων να έχει την ίδια ισχύ στα πιστοποιητικά που υπογράφουν με την υπογραφή των γιατρών του δημοσίου ή συμβεβλημένων.

Η Ένωσή μας θα ζητήσει από την ΓΓΑ την σχετική νομική γνωμοδότηση, με σκοπό να σας την κοινοποιήσουμε, να την έχετε στα ιατρεία σας και αν χρειαστεί να την επικαλεστείτε.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ