2014-07-23 19:29:39
Φωτογραφία για Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο το ΚΕΕΜ
Εθελοντική αιμοδοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2014 Δ΄ ΕΣΣΟ έλαβε χώρα την Πέμπτη 17 Ιουλίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών(ΚΕΕΜ). Η ανταπόκριση των οπλιτών ήταν συγκινητική, καθώς συλλέχθηκαν 52 μονάδες αίματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά αιμοδοσία που πραγματοποιείται στο ΚΕΕΜ εντός του 2014, ενώ συνολικά μέχρι τώρα έχουν συλλεχθεί 337 μονάδες αίματος. Οι μονάδες αποδόθηκαν στο απόθεμα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, επ’ ωφελεία των συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων

  Την Παρασκευή 1 Αυγούστου και ώρα 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «Σχη (ΠΖ) Κωνσταντίνου Δαβάκη» η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2014 Δ΄ ΕΣΣΟ. Ο διοικητής και το στρατιωτικό προσωπικό του Κέντρου απευθύνουν ανοιχτό προσκλητήριο συμμετοχής στην τελετή που θα λάβει χώρα υπό το βλέμμα εκπροσώπου του ΓΕΣ και των τοπικών αρχών.

Αρχιερατικός εσπερινός στο Γύθειο

Αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομου, έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη 16 Ιουλίου και ώρα 8μμ στο στρατόπεδο Γυθείου ΚΕΕΜ/3ο Τάγμα. Η εκκλησιαστική τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του διοικητή του ΚΕΕΜ, αξιωματικών και οπλιτών του στρατοπέδου καθώς και μεγάλου αριθμού πολιτών του Γυθείου.

ΠΗΓΗ: http://www.lakonikos.gr/?page=3&item=111956
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ