2014-07-24 08:19:07
Φωτογραφία για Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό
Κάλεσμα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ(μ-λ) και το ΕΕΚ Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό...

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 24/7, πλ. Αριστοτέλους, 8μμ

Δείτε την ανακοίνωση:

"Καθώς κλιμακώνεται με τη χερσαία επίθεση στη Γάζα η βάρβαρη επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, είναι αναγκαία όσο ποτέ η κινητοποίηση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Οι οργανώσεις που πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε τη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό την Παρασκευή 18/7, απευθύνουμε νέο κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24/7 στις 8μμ στην πλ. Αριστοτέλους. Διαδηλώνουμε για την καταγγελία της χερσαίας επίθεσης που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Γάζα, το αποκορύφωμα της συστηματικής προσπάθειας εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού που παίρνει διαστάσεις γενοκτονίας των Παλαιστινίων. Διαδηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για ζωή, ελευθερία και ανεξαρτησία.


Η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ δεν μπορούσε να καταπιέζει και να εξοντώνει τους Παλαιστινίους, αν δεν είχε την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Κατάπτυστος είναι ο ρόλος της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου που στηρίζει το μακελειό που εξαπέλυσε το Ισραήλ και προχωρά μια άθλια συμμαχία μαζί του ενάντια στους λαούς της Αν. Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Η υπόθεση της αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και της καταδίκης της κρατικής τρομοκρατίας του Ισραήλ να γίνει υπόθεση του λαϊκού και εργατικού κινήματος.

α. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.

β. Να σταματήσει άμεσα η χερσαία επίθεση και οι βομβαρδισμοί στη Γάζα. Να σταματήσει η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου.

γ. Έξω οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ από την Αν. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή.

δ. Να διακοπούν τώρα οι διπλωματικές σχέσεις και η στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ