2014-07-24 15:13:42
Φωτογραφία για Σαμαράς: Πιάνουμε τους 180... Δε θα γίνουν εκλογές!
Τέλος στην παραφιλολογία περί πρόωρων εκλογών έθεσε εκ νέου σήμερα, με δήλωσή του ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς Με αφορμή την εκδήλωση για την 40η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έγινε στην Βουλή, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με βουλευτές της ΝΔ.

«Πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν, φαίνεται ότι τους 180 τους πιάνουμε»

τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους συναντήθηκε στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο κ. Σαμαράς έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει τις εισηγήσεις συνεργατών του για πρόωρες εκλογές επιλέγοντας να κινηθεί Συνταγματικά σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την απαραίτητη πλειοψηφία 180 βουλευτών που εκλέγουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σήμερα με τις δηλώσεις στους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στο Β' θερινό τμήμα της Βουλής ο κ. Σαμαράς προχώρησε ένα βήμα παραπέρα εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό ων 180 βουλευτών.

Από την πλευρά της, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συναινέσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ