2014-07-24 18:37:58
Φωτογραφία για Πρώην δημοτικός αστυνομικός -αναγνώστης- σχολιάζει την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, και ζητά από τους πολιτικούς να πράξουν τα δέοντα!
Είμαστε η μοναδική χωρα στην Ευρώπη χωρίς δημοτική αστυνομία, και παγκοσμίως από τις ελάχιστες χώρες χωρίς δημοτική αστυνομία. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει δημοτική αστυνομία η οποία είναι ένοπλη και ασχολείται και με το μικροεγκλημα. Είναι πλέον αποδεκτό από όλους, ότι τα τελευταία χρονια η υπηρεσία είχε άρχισε να αποδίδει, και αντί να ενισχυθεί καταργήθηκε, ενώ ζητούσαμε αρμοδιότητες. Επίσης η υπηρεσία αποτελούνταν από υψηλού επίπεδου άτομα με χαμηλό μέσο ορό ηλικίας. Υπηρεσία με μέλλον και διάθεση προσφοράς προς τον πολίτη και σε αστικά ζητήματα και σε ζητήματα ασφάλειας. Επιπροσθέτως να αναφέρω μίας και ο κόσμος δεν το γνωρίζει... οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας είχαν περάσει εκπαίδευση 6 μηνών σε σχολές αστυνομίας και τρόπος εισαγωγής των σωμάτων ασφάλειας. Αλλα ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε αντί της αναβάθμισης της, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες..... το κλείσιμο της υπηρεσίας σε ένα βράδυ.. Το αποτέλεσμα;;;


Η Ελληνική Αστυνομία αδυνατεί να αναλάβει τις αρμοδιότητες που είχαμε διότι ασχολείται με το έγκλημα, οι δήμοι σε κατάρρευση εσόδων, παρεμποριο στα ύψη, μηδενικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγεινονομικου ενδιαφέροντος, αυθαίρετες καταλήψεις, οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου έχασαν το δικαίωμα της στάθμευσης μίας και δεν λειτουργεί τίποτα. Εγκαταλειμμένα οχήματα που καταλαμβάνουν χώρους στάθμευσης. Γνήσια υπογραφής κατ οίκον και πάρα πολλά άλλα.

Εσείς όμως οι πολιτικοι ξεσπιτώσατε οικογένειες, εξαθλιώσατε κόσμο, προσβάλατε έναν ολόκληρο κλάδο εργαζομένων. Πήρατε μία υπηρεσία με αξιόλογους ανθρώπους και την διαλύσατε,.στερήσατε το δικαίωμα που είχαν οι πολίτες να απευθύνονται σε μία υπηρεσία με τοπικό χαρακτήρα, γυρίσατε την αστυνομία 100 χρονιά πίσω. Μέχρι και η ίδια η ελληνική αστυνομία σας προτρέπει να παραδεχτείτε το λάθος σας, και να προβείτε στην επανίδρυση της. Επιτέλους κάντε το αυτονόητο κύριοι πολιτικοί!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ