2014-07-24 19:03:05
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε η δίκη ενάντια στην Κόκα Κόλα
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΕΠ: "Αναβλήθηκε χθες η δίκη ενάντια στην Κόκα Κόλα για τις...  παράνομες απολύσεις των εργαζομένων του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και ως νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε η 8η Οκτωβρίου 2014 .

Στον χώρο των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τους απεργούς της Κόκα Κόλα η Π.Ο.Ε.Ε.Π., στην οποία συμμετείχαν οι απεργοί και εργαζόμενοι του Κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών καθώς και πλήθος άλλων Σωματείων.

Το λόγο πήραν και εκδήλωσαν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Κ.Θ. και στέλεχος του Π.Α.ΜΕ. Λεωνίδας Στολτίδης, εκπρόσωποι των απολυμένων της ΕΡΤ3, των Καθαριστριών του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και του Σωματείου των «Τσιμέντων».

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Φραγγίδης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν οι δόλιες ενέργειες της εταιρείας και το παράνομο των απολύσεων.

Αυτή η απόφαση σε συνδυασμό με την πίεση που δέχεται η εταιρεία από την συμμετοχή του κόσμου στο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ θα την αναγκάσει να αλλάξει πολιτική και να ξανανοίξει το μοναδικό εργοστάσια της Βόρειας Ελλάδας." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ