2014-07-24 22:04:13
Φωτογραφία για Ο Εμίρης στα Καμένα Βούρλα και οι 23… γυναικές του!
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, στη θάλασσα του Μαλιακού Κόλπου και πιο συγκεκριμένα στα Καμένα Βούρλα, έχει αράξει το τεραστίων διαστάσεων γιοτ ενός Εμίρη.

Ηδη βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην περιοχή και «κουτσομπολιά» για τις ιδιοτροπίες και απαιτήσεις του έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια αν είναι αλήθεια ότι μοιράζει πεντακοσάρικα αριστερά και δεξιά, χαλάλι κάθε παραξενιά!

Σύμφωνα λοιπόν με κατοίκους της περιοχής, ο Εμίρης συνοδεύει όχι μία, όχι δύο αλλά 23 γυναίκες στο γιωτ του. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι όλες σύζυγοί του μιας και από κοντά δεν τις έχει δει κανένας. Χαρακτηριστικό των όσων λένε, είναι ότι έστειλε ταξιτζή σε επώνυμο κατάστημα του Βόλου για να φέρει 23 τσάντες Luis Vuitton!

Ταβερνιάρηδες και ψαράδες μιλούν για τις παραγγελίες σε θαλασσινά για να μαγειρεύει ο σεφ του σκάφους στους δεκάδες ένοικους του γιωτ. Εκτός του Εμίρη και των γυναικών του, έναν στόλος από υπηρετικό προσωπικό ζει στο σκάφος.

Οι επιχειρηματίες στα Καμένα Βούρλα τρίβουν τα χέρια τους για την επίσκεψη αυτή και «παρακαλάνε» να καθυστερήσει την αναχώρησή του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Εμίρης θα συνεχίσει για τα νησιά των Βόρειων Σποράδων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ