2014-07-25 01:23:12
Φωτογραφία για Ο ΙΣΑ κατέθεσε αγωγή και προσφεύγει στην ΕΣΗΕΑ κατά του δημοσιογράφου που διαπόμπευσε σύσσωμο το ιατρικό σώμα
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κατέθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου κ. Τάκη Μίχα, ο οποίος με την σύνταξη λιβελογραφήματος με το τίτλο «Θέλει μόνο το καλό μας ο ιατρός;» το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα www.portagon.gr συκοφαντεί σύσσωμο το ιατρικό σώμα.

Το ποσό δε που θα επιδικάσει το Δικαστήριο θα διατεθεί στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για την περίθαλψη ανασφάλιστων και άπορων συμπολιτών μας οι οποίοι λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τους εθελοντές ιατρούς.

Ο ΙΣΑ τάσσεται υπέρ του ελέγχου και της εξυγίανσης στο χώρο της υγείας, αλλά και ταυτόχρονα καταδικάζει την άδικη επίθεση κατά σύσσωμου του ιατρικού κόσμου.

Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει την περαιτέρω απαξίωση και διαπόμπευση του Έλληνα ιατρού από οιονδήποτε αυτή πραγματοποιείται.

Η μαύρη πένα δεν έχει σημασία από ποιόν χρησιμοποιείται, αλλά αν χρησιμοποιείται σωστά. Όσα αόριστα και ατεκμηρίωτα γράφει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν τιμούν το δημοσιογραφικό σώμα και γι' αυτό ο ΙΣΑ θα προσφύγει και στην ΕΣΗΕΑ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ