2014-07-25 01:56:07
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΑΝΤΙ-ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ
Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τις δύο τελευταίες προσθήκες του, ενώ αρκετοί είναι οι... αντί-Ντουρμάζ!

Σε μία μεταγραφική περίοδο όπως είναι λογικό τα δεδομένα από στιγμή σε στιγμή αλλάζουν. Άλλες περιπτώσεις μπορεί αρχικά να παίρνουν αρνητική τροπή και μετά να κλείνουν θετικά και άλλες το αντίθετο. Ο Ολυμπιακός έχοντας αφήσει πίσω του τις επιλογές των Ντουρμάζ, Κρκιτς και Άμραμπατ πάει για... άλλα.

Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ενημέρωσε πως αποσύρεται για τον Ντουρμαζ εξετάζοντας τις άλλες εναλλακτικές του. Οι Τούρκοι πάντως επιμένουν πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν... αφήσει τον παίκτη, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να επανέλθουν για την διεκδίκησή του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους άλλες λύσεις και για τα άκρα αλλά και για την κορυφή της επίθεσης και ενώ συνεχίζουν να κάνουν ενέργειες για τα εναπομείναντα ανοιχτά μέτωπά τους στο μεταγραφικό σκέλος.


Υπάρχουν οι Νιάνγκ (δεν καλο-βλέπει την Ελλάδα), Ρουίς και ακόμα και υπό προϋποθέσεις οι Μπολάνιος και Ρέγιες (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ικανοποιηθεί δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα) ενώ για την επίθεση πέραν του Βόσεν, περιπτώσεις όπως εκείνες των Μπιάνκι αλλά και Ρομπίνιο δεν έχουν... διαγραφεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται μεθοδικά και με διαρκείς επαφές για να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται ακραίο και φορ. O Μίτσελ δεν έχει ξεχάσει τον Πέδρο Λεόν όμως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, όπως έχουμε τονίσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ