2014-07-25 12:06:38
Φωτογραφία για ΙΝΤΣΑΓΚΙ : ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στη Μίλαν, την οποία και νίκησε με 3-0. Τσόρι, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης τα γκολ των ερυθρόλευκων, οι οποίοι ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα, που είναι αυτός με αντίπαλο τη Λίβερπουλ σε μερικές ημέρες.

Με τη Μίλαν από εκεί και πέρα να προσπαθεί να... μαζέψει τα κομμάτια της, ο Φίλιπο Ιντσάγκι, παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά αυτή τη στιγμή από την ομάδα του, λέγοντας.

«Οι διεθνείς έφτασαν πριν από τρεις ημέρες και δεν μπορούσαν να παίξουν. Αναγκάστηκα να βάλω τους Ντε Σίλιο και Χόντα γιατί δεν είχαμε παίκτες. Ήξερα ποιο ήταν το ρίσκο, φτάσαμε 1.5 ημέρα πριν και δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε. Γνωρίζαμε πως ήταν πιο μπροστά από εμάς σε θέμα κατάστασης. Δεν μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, έπρεπε να δω την απόδοσή μας. Όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες, θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός της Μίλαν και συνέχισε.


«Μου άρεσε, πάντως, το πνεύμα και η επιθυμία όλων. Σε ελάχιστες περιπτώσεις ήμασταν κακοί. Δεν παίξαμε έξυπνα, αλλά προχωράμε. Είχαμε ένα ταξίδι, φτάσαμε στις δύο το πρωί, μετά από μια γεμάτη ημέρα. Το σημαντικό είναι να μην έχεις κάποιον τραυματία. Ευτυχώς δεν έχει κάτι ο Σαπονάρα. Είναι σημαντικό αυτό το τουρνουά γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου και διότι έχουμε αρκετούς οπαδούς στην Αμερική. Κάναμε μερικούς καλούς συνδυασμούς, πρέπει να προχωρήσουμε. Παίρνουμε τα θετικά, τα αρνητικά θα τα βελτιώσουμε και τότε θα είμαστε μια άλλη Μίλαν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ