2014-07-25 14:30:40
Φωτογραφία για Το βλέμμα οργής της βασίλισσας Ελισάβετ - Γιατί στραβοκοίταζε επίμονα γυναίκα που καθόταν μπροστά της
Τις αγωνίες και τα προβλήματα ενός... κοινού θνητού που προσπαθεί εναγωνίως να παρακολουθήσει έναν αγώνα αλλά... εμποδίζεται από τον μπροστινό του που του κρύβει τη θέα έζησε χθες η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας θέλησε να παρακολουθήσει χθες αγώνες κολύμβησης. Ντυμένη με τα καλά της, ένα πράσινο φωσφοριζέ μαντό και ασορτί καπέλο πήγε στο γήπεδο και θέλησε να πρωτοτυπήσει... καθήμενη στις τελευταίες σειρές της κερκίδας.

Ωστόσο, η επιλογή αυτή αποδείχθηκε πέρα για πέρα λανθασμένη, αφού δυστυχώς μπροστά από την βασίλισσα κάθισε μια άλλη κυρία η οποία φορούσε ένα τεράστιο καπέλο με αποτέλεσμα να κόβει τη θέα της Ελισάβετ. Τα πράγματα έκανε πολύ χειρότερε η ενδυματολογική επιλογής της κυρίας η οποία ήταν σχεδόν ίδια με της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

Ετσι, η Ελισάβετ, καθώς δεν θα μπορούσε να ζητήσει από την κυρία μπροστά της να μετακινηθεί, πέρασε τη μεγαλύτερη, αν όχι όλη, διάρκεια του αγώνα παλεύοντας να δει τους αγώνες. Οι φωτογραφίες με τις απίστευτες εκφράσεις που έπαιρνε στην προσπάθειά της αυτή, κάνουν το γύρο του κόσμου καθώς δείχνουν ακριβώς τα συναισθήματά της: Αγωνία για να εξασφαλίσει την καλύτερη οπτική γωνία, οργή, απογοήτευση και αποδοχή ήττας πέφτοντας προς τα πίσω στο κάθισμά της, αλλά και υποκριτικά χαμόγελα, καθώς η κυρία-εμπόδιο μπροστά της στράφηκε προς τα πίσω για να την κοιτάξει.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ