2014-07-25 22:36:48
Φωτογραφία για Δες αυτά που ίσως δεν θα έπρεπε να κάνεις το iPhone σου
Εάν είσαι και εσύ ένας από εμάς, που θεωρούμε το κινητό μας το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχουμε, μάλλον υπάρχουν λάθη που κάνεις στη χρήση του iPhone σου, όπως κάνουμε και εμείς!

Παρακάτω θα βρες μία λίστα με μερικά από τα πιο συχνά λάθη στη χρήση του iPhone τα οποία αν τα διορθώσεις, θα δεις πως πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη μεταξύ σας «σχέση». Εμείς τα αλλάξαμε και ενθουσιαστήκαμε!

Δεν το κλείνεις ποτέ!Αν κλείσει το κινητό σου σε πιάνει πανικό. Πρόσφατα εμφανίστηκες στο γραφείο και μέσα στον ενθουσιασμό έδειξες στους συνεργάτες σου την θήκη- έξτρα μπαταρία που αγόρασες! Και όμως, αυτό είναι μέγιστο λάθος! Σκέψου να αφήνεις το αμάξι σου όλη την ώρα στο ρελαντί… η μπαταρία του θα πεθάνει σύντομα! Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το κινητό σου! Αντί να το έχεις ανοικτό όλη τη νύχτα κλείστο!

Αφήνεις ανοικτό το Wi-Fi και το Bluetooth όλη την ώραΌταν το iPhone έχει το Wi-Fi και το Bluetooth ενεργοποιημένα όλη την ώρα αλλά χωρίς να τα χρησιμοποιείς είναι απλώς σπατάλη ενέργειας. Άρα, σταδιακά μειώνεις την απόδοση της μπαταρίας! Αν δεν τα χρησιμοποιείς κλείστα!


Το χρησιμοποιείς σε ακραίες καιρικές συνθήκεςΕίσαι στη παραλία και αφήνεις το κινητό σου να κάνει ηλιοθεραπεία μαζί σου! Κακώς! Αυτό το σηματάκι για την υπερθέρμανση που εμφανίζει δεν είναι χιουμοριστικό μήνυμα της apple! Είναι απελπισμένη κραυγή αγωνίας της συσκευής σου! Αν διάβαζες ποτέ τις οδηγίες θα έβλεπες πως δεν θα έπρεπε να εκθέτεις το κινητό σου σε θερμοκρασίες άνω των 32 βαθμών ή κάτω των 15 βαθμών! Αυτές οι ακραίες για το κινητό σου θερμοκρασίες στη καλύτερη θα αποφορτίσουν τη μπαταρία στη χειρότερη περίπτωση θα το καταστρέψουν!

Το αφήνεις στη πρίζα όλο το βράδυ!Πέφτεις για ύπνο και βάζεις το κινητό να φορτίσει δίπλα στο κομοδίνο! Το πρωί βλέπεις την ένδειξη 100% στη μπαταρία και χαίρεσαι! Συγχαρητήρια, η μπαταριά δέχεται μεγαλύτερη ποσότητα ρεύματος από όση θα έπρεπε (από τη στιγμή που έχει φορτίσει) με αποτέλεσμα σταδιακά να χαλάσει!

Χρησιμοποιείς μη γνήσους φορτιστές!Έχασες τον φορτιστή σου (ή χάλασε) και όταν πήγες να αγοράσεις καινούριο άκουσες την τιμή και προτίμησε σαν αγοράσεις έναν μη γνήσιο που είχε την μισή τιμή! Το ότι δίνεις παίρνεις το έχεις ακουστά; Αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσαν μη γνήσιο φορτιστή και είχαν εκρήξεις ή φωτιές και φυσικά που κατέστρεψαν το κινητό τους! Δεν είναι τυχαίο ότι η Apple έχει δημιουργήσει πρόγραμμα απόσυρσης πλαστών φορτιστών, στο οποίο σου δίνει έκπτωση για τους γνήσιους!

Δεν το καθαρίζεις!Χρησιμοποιείς το κινητό σου συνέχεια, το ακουμπάς στο πρόσωπο σου και μετά στο πεζούλι που κάθεσαι και περιμένεις την παρέα σου! Έχει γεμίσει από make up μέχρι άμμο από τις περσινές διακοπές σου! Η Apple συνιστά να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι για να καθαρίσεις το iPhone σου.

Δεν βάζεις κωδικό ασφαλείαςΟκ αυτό δεν θα καταστρέψει το κινητό σου αλλά θα εκθέσει τη προσωπική σου ζωή! Σύμφωνα με την Apple, το ήμισυ των χρηστών iPhone δεν κλειδώνει τα τηλέφωνά του με αποτέλεσμα να μένουν τα προσωπικά τους δεδομένα έρμαιο κάθε επίδοξου κλέφτη!

Περπατάς με το iPhone στο χέριΤα iPhone είναι τα νούμερο ένα καυτό εμπόρευμα στη μαύρη αγορά και είναι τεράστιος στόχος για τους κλέφτες. Περίπου το 40% των ληστειών σε μεγάλες πόλεις γίνεται για ένα κινητό! Οπότε, την επόμενη φορά που θα περπατάς στο δρόμο και απλά θα κρατάς το κινητό σου στο χέρι ξανασκέψου το!
Πηγή: iPop argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ