2014-07-25 23:26:35
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ... ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Αυτές τις ημέρες θαυμάζουμε το... μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, βλέποντας την Εθνική Εφήβων να πανηγυρίζει τη μία νίκη μετά την άλλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κάποια από αυτά τα παιδιά τα ξέρουμε ήδη και άλλα τα γνωρίζουμε τώρα, ωστόσο αυτό που βλέπουν ΟΛΟΙ, είναι πως πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, για μία ομάδα με ΜΕΛΛΟΝ.

Ορισμένα μάλιστα από αυτά τα παιδιά, έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αφού βρίσκονται σε μεγάλες ομάδες, ενώ άλλοι είναι στο εξωτερικό. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Κώστας Μήτογλου, ο οποίος αν και είχε πρόταση από την Ελλάδα, αποφάσισε να φύγει στην Αμερική.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» του "sportdog.gr", ο νεαρός άσος που έχει τεράστιες δυνατότητες, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού στα πλαίσια μίας επένδυσης για το μέλλον.

Μάλιστα μίλησε με τον ίδιο και την οικογένεια του, άνθρωπος από τους σημαντικότερους στον Ολυμπιακό, όμως δεν μπόρεσε να τον... ψήσει, αφού ο Μίτογλου ήθελε να πάει στις ΗΠΑ και δεν άλλαζε με τίποτα γνώμη.

Στα χέρια του άλλωστε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχε ήδη κάποιες προτάσεις από κολέγια, τρία – τέσσερα και τελικά επέλεξε Wake Forest οπου θα αγωνίζεται από φέτος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ