2014-07-26 07:02:32
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ